Blog

PEARL BEACH RESORT 4*, Čanj, BAR

PEARL BEACH RESORT 4*, Čanj, BAR

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

POLOŽAJ: Pearl Beach Resort 4* je atraktivni turistički kompleks, smješten na samoj obali Jadranskog mora u jednoj lijepoj uvali 11km južno od Petrovca, i 15km sjeverno od Bara. Resort je pored atraktivne lokacije, usluge, smještaja, poznat i po ukrštanju vjetrova zvanih “Ruža vjetrova”, koji pogodno djeluju u liječenju bronhijalnih bolesti čineći ga unikatnim mjestom na crnogorskom primorju. Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od glavne saobraćajnice omogućava prijatan i bezbjedan odmor. Gosti Resorta mogu uživati u prelijepim zelenim površinama, parkovima, sportsko-rekreativnim terenima.

HOTELSKI SADRŽAJI: Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade SUN sa recepcijom, zgrade MARINA koja je najbliža moru, 10 depandansi-vila, i 3 zgrade Hills. Kompleks ima centralni restoran, 3 all inclusive bara (lobby, pool i snack bar), dječiji klub, dječije igralište, Spa & Wellness centar, WiFi internet, parking. Na samoj obali se nalazi bazenski kompleks površine 2000m2 prilagođen djeci i odraslim koji uključuje 2 otvorena bazena za odrasle i mini aqua park sa toboganima kao i dječiji bazen (50 m2). Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni, kao i ležaljke na 3 otvorena bazena i aqua parku.

SOBE: Hotelski kompleks Pearl Beach 4* ima više od 460 soba: Standard sobe (u SUN i MARINA zgradama, u vilama i u Hills zgradama), Superior sobe (u objektu Marina), Apartmani u vilama i Superior apartmani u objektu Marina. Standard sobe imaju površinu od 24m2 (francuski ležaj + pomoćni ležaj, za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili 3 odrasle osobe). Superior sobe imaju površinu 24-32m2 i mogu biti trokrevetne i četverokrevetne. Superior apartmani imaju površinu 40-50m2 (2 sobe, jedno kupatilo) i mogu primiti najviše 5 osoba, smješteni su u objektu Marina na samoj obali mora i sve smještajne jedinice imaju pogled more. Standard Hills sobe imaju pogled na more ili su orijentisane prema moru, nisu predviđene za starije osobe jer nemaju lift, samo stepenice. Apartmani u vilama imaju minimalni kapacitet za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece. Mogu biti sa kuhinjom (na upit). Sve sobe su klimatizirane i imaju kupatilo, LCD SAT TV, mini bar, sef, besplatni WiFi internet, proizvode za ličnu higijenu.

 

USLUGA: All inclusive: doručak, ručak, poslijepodnevna užina i večera. Pića: viski, vodka, rakija loza, gin, amaro, tekila, crveno, bijelo i roze vino, čaj, voda, sokovi coca-cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od narandže, espresso kafa i sladoledi.

PLAŽA:  Hotelska plaža, koja je neizostavni dio resorta, prostire se na 600m i prekrivena je naslagama sitnog raznobojnog pijeska po kojem je cijelo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach). Suncobrani i ležaljke na plaži

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email