Blog

Phuket Marriott Resort & Spa Merlin Beach 5*

Phuket Marriott Resort & Spa Merlin Beach 5*

Pregled

Plaža:

Pješčana plaža prošarana krhotinama koralja, u vodi ima mnogo velikog kamenja. Plima je samo nekoliko sati dnevno, a plivanje se može nazvati punim samo za to vrijeme. Ali uvijek postoji mogućnost - neki veličanstveni bazeni.

Opis:

Hotel ima kompaktan, dobro očišćen teritorij na kojem ima mjesta za privatnost i velike tvrtke. Plaža se nalazi u maloj uvali i ograničena je šikarom palmi. Sobe su uredne, prostrane, s dobrom zvučnom izolacijom. Posjedovanje privatne plaže u ovom hotelu na Phuketu omogućuje vam ronjenje, a samo 200 metara od obale nalazi se koraljni greben. Možete posjetiti toplice, besplatne hidromasažne kade, fitness centar u hotelu, igrati hokej na zraku, stolni tenis, automate za igru, te raditi jogu, meditaciju ili gimnastiku uz more. Tu je i mala knjižnica s literaturom na različitim jezicima.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email