Blog

Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*

Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel je lociran na poznatoj Konyaalti plaži, 8 km od centra Antalije, Hotel je 20 km udaljen od aerodroma.

  • Smještaj

Ukupno 346 soba.Standard sobe na morskoj strani (22m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), porodične sobe (48m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max.4pax), i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa balkonom, kupatilo sa kadom i telefonom, centralna klima, direktna telefonska linija, sef, mini bar (voda se dopunjava svaki dan), tepih na podu, satelitskaTV i muzički kanali, WI FI u hotelu.

  • Usluga

All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, popodnevni čaj, kafa, kolači, sladoled u određeno vrijeme. Bar na plaži od 10.00 –do18.00 sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00 hours, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. Nije uključeno: : uvozna pića, svježe cijeđeni sokovi, room service,flaširana pića, Vitamin Bar, pića u Disco clubu.

  • Sadržaj

Švedski sto u glavnom restoranu, A’la Carte restauranti: Italian, riblji, barovi u različitim djelovima hotela. Shopping centar, frizer, vešeraj i hemijska čistionica, doktor, babysitting, room service, telefon, fax, internet , rent a car -dostupno uz doplatu. WI-FI internet u lobiju hotela, u sobama i na plažiand on the beach je besplatan.

  • Plaža

Plaža: Hotel ima privatnu plažu na Konyaalti plaži, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni. Između hotela i plaže je pasarela..

  • Sport i zabava

Vanjski i unutrašnji bazeni, dječiji bazen, water slide, teniski teren, stoni tenis, pikado, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži. Uz doplatu: bilijar, oprema za tenis i rasvjeta za teniski teren, vodeni sportovi, masaže, SPA & Wellness center. zabavni program u toku dana i specijalne večernje animacije. Mini club za djecu od 04 do 12 godina sa raznolikim sadržajem. years old with various programs

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email