Blog

Qambani Luxury Resort 5*

Qambani Luxury Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.734 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim taksama
    7 punih pansiona / All Inclusive
  • Transfer: aerodrom-hotel-aerodrom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

VODIČ - ZANZIBAR

Zanzibar je okružen Indijskim okeanom, nedaleko od istočne obale Afrike, na samo 6 stepeni sjeverno od Ekvatora.Zanzibar je dio države Tanzanije. Vjeruje se da su prije 4.000 godina Zanzibar prvi naselili Bantu crnci pa je tako i dobio ime, jer u prevodu Zanzibar znači - zemlja crnaca. Blizu Zanzibara se nalaze Sejšeli i Mauricijus, a malo dalje na jugu i Madagaskar. Sastoji se od nekoliko ostrva od kojih su najveća Unguja i Pemba. Unguja je veće ostrvo i u svakodnevnom životu svi ga nazivaju Zanzibar i na ovom ostrvu se nalazi i glavni grad Zanzibara - Zanzibar City, nekadašnji poznati hstorijski grad - Stountown (Stone Town).

Pregled

Plaža:

Plaža je pusta, snježnobijela, besprijekorna. Lokalne vode su svijetloplave, tople su i prozirne. Dubina je glatka, cijela je obala savršeno čista.

Opis:

Hotel se nalazi u mirnom području, okružen Indijskim okeanom i gustom šumom. U njegovoj blizini nema prometnih cesta, velikih gradova i drugih izvora buke. Lokalna priroda ostavljena je u izvornom obliku. Ima čist zrak i zadivljujući krajolik.
Vile, restoran i unutrašnjost hotela uređeni su prirodnim materijalima. Sobe imaju dizajnerski namještaj i luksuzna kupatila.
Lokalne sobe su prostrane vile s namještenim terasama, privatnom plažom, savršeno renoviranje. Osoblje hotela je pažljivo, ali ne i dosadno. Svaki dan provodi temeljito čišćenje, mijenja ručnike i posteljinu, rješava sve probleme.
U restoranu nema jelovnika. Gosti mogu izgovoriti recept i navečer dobiti željenu poslasticu. Sva su jela pripremljena od najsvježijih sastojaka.
Tu su teretana, lounge bar i bazen s panoramskim pogledom. Na raspolaganju su besplatan parking, vešeraj, dobar internet.
Qambani Luxury Resort sa svojom plažom standard je mirnog, lijepog i udobnog mjesta za opuštanje.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email