Blog

Ramira Joy Hotel 4*

Ramira Joy Hotel 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel je smješten u centru Alanje, 125km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

Ukupan broj soba - 88 u glavnoj zgradi. Standardne sobe (15-17m2, spavaća soba i kupatilo, max 2 pax). Baby cot nije dostupan. Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klima, minibar (dopunjuje se vodom svaki dan), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički programi, laminat, balkon.

  • Usluga

All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači i čaj, večera. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Dodatno se plaćaju: uvozna pića i pića koja nisu na menu listi, svježi voćni sokovi, flaširana pića, turska kafa, sva pića poslije 24:00h, hrana i piće u baru na plaži.

  • Sadržaj

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži (uz doplatu). Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u javnim dijelovima hotela i sobama.

  • Plaža

Gosti koriste hotelsku plažu (Kleopatra plaža), 500m udaljena od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćaju, pored bazena su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni po dolasku, promjena peškira se dodatno plaća.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazen za odrasle i djecu, fitness, ulazak u tursko kupatilo, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: vodeni sportovi, sauna, piling, masaža. Zabavni program u večernjim satima dva do tri puta sedmično.

  • Napomena

Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email