Blog

Renaissance Phuket Resort & Spa A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel 5*

Renaissance Phuket Resort & Spa A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel 5*

Pregled

Plaža:

Mai Khao je najčišća pješčana plaža s čistom vodom. Ulazak u vodu je lak, ali zalazite duboko nekoliko metara od obale. Često su valovi, budući da je zaljev otvoren, ali postoji i dobra stvar: na plaži uvijek nema gužve.

Opis:

Hotel je na prvoj liniji sa vlastitom plažom. Ovdje sve izgleda kao sa fotografije sjajnog časopisa. Hotel ima jedinstven dizajn. U zgradi se nalaze sobe i samostojeće vile s malim bazenima koje su idealne za tražitelje privatnosti. Nude visoku razinu usluge, savršenu čistoću u sobama i na teritoriju, ukusna i svježa jela u restoranima. Ne žurni život u hotelu uvijek se može diverzificirati putovanjem na Phuket, do kojega hotel nudi svakodnevne besplatne transfere. Za djecu postoji animacijski program i velika prostorija za aktivnosti. Odrasli mogu raditi jogu na terasi uz more ili u teretani.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email