Blog

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA – 5* – ANTALYA

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA – 5* – ANTALYA

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel je smješten u regiji Konyaalti, 1km od centra, 18km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje plažu udaljenu 300m od hotela sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.

Položaj:  Hotel je smješten u regiji Konyaalti, 1km od centra, 18km od aerodroma Antalija.

Smještaj: Ukupan broj soba 360. Standardne sobe land view (32m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), standardne sobe pogled more (32m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), connection room (64m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila, max.4pax), Junior suits (46m2, jedna velika soba sa dijelom za sjedenje u sobi i balkon), Deluxe Terrace suit (46m2, 20m2 terasa, spavaća soba i dio za sjedenje), Deluxe suit (80m2, king size krevet, dio za sjedenje), King Suit (128m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila, jedno sa Jakuzzijem, dio za sjedenje). Sve sobe imaju balkon ili terasu, pogled na more ili vrt, kupatilo kada/tuš, fen, centralni klima uređaj, telefon, mini bar (voda, sokovi i pivo po dolasku, poslije se naplaćuje), kettle, set za čaj i kafu, sef, tepih, satelitsku Tv i muzički kanali, Wi-Fi se ne naplaćuje.

Usluga: All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večera, soft i alkoholna lokalna i standardna uvozna pića od 10.00 do 24.00h, usluga u Tropic baru pored bazena od 10.00 do 18.00h, Aruna Beach Snack od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – ostala uvozna pića koja nisu na meniju, premium pića i specijalna vina, sva hrana i piće na plaži, room service, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.

Sadržaj:

Panoramic glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani i barovic, private VIP dining, room service, doktor, babysitting, vešeraj, šoping dio, frizer, rent a car se naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža udaljena 300m od hotela, direktan pristup liftu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni se naplaćuju uz rezervaciju unaprijed.

Sport i zabava:
Otvoreni bazeni, dječiji bazen, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, teniski tereni do 17.00h. Posebno se naplaćuje – masaža, Jacuzzi, SPA centar, sportovi na vodi na plaži.

Rixy mini klub za djecu od 4 do 16 godina podijeljenu po grupama sa različitim programom tokom dana i uveče.

Besplatan transfer i ulaz u The Land Of Legends Theme Park.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email