Blog

Rixos Sungate 5*

Rixos Sungate 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

 Hotel se nalazi 25km od Antalije i 50km od aerodroma Antalija. Prostire se na površini od 250.000m² sa obalom dužine 720m.

  • Usluga

Ultra all inclusive –usluga hrana i piće 24 sata, otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina ujutru i popodne, večera, užina kasno uveče, sva domaća i standardna i vrhunska uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (sva pića su originalne marke), uz doplatu : Maxi bar u sobama i room service, A'la Carte restorani su samo uz prethodnu rezervaciju i uz doplatu, sva luksuzna pića koja se traže u flašama.

  • Sadržaj

Glavni restoran sa otvorenim švedskim stolom, A'la Carte restorani: La Rosetta – italijanska kuhinja, Mermaid – Riblja kuhinja, Mandarin – Dalekoistočna kuhinja, Bonzai – Sushi restoran, Tepeniaki – japanska kuhinja, Egejska A'la Carte kuhinja, Cactus – Meksička kuhinja, barovi širom hotelskog kompleksa, specijalni barovi i bifei za djecu, Disco bar i Noćni klub. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, peglanje, frizer, luksuzni tržni centar, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, rent a car se naplaćuju.

  • Plaža

Hotelska pješčana plaža dužine 720m sa dvije luke (marine), sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu besplatno. Privatni lounge, privatni paviljoni na plaži i na pristaništu su uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

  • Sport i zabava

Postoji veliki aqua park, vanjski i unutrašnjii bazeni, za odrasle i za djecu, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, mogućnost za razne sportove, fitness centar, fudbalski teren, odbojka na pijesku, vaterpolo, stoni tenis , bilijar, košarka, pucanje i streljaštvo. Dodatno se naplaćuje: SPA & Wellness centar, sve vrste tretmana tijela i lica, razne vrste masaža, sportovi na vodi, teniski tereni i oprema, škola ronjenja, kuglanje, zip line staza, kompjuterske igrice. Zabavne programe organizuje profesionalni tim. Tokom dana razna takmičenja, uvečer raznovrsni šou programi, plesne predstave, uživo muzika, tematske večeri. Za djecu tu je Rixy Kids, koji se prostire na 20.000m², restorani za djecu, Avanturistički park, bazeni i Aqua park za djecu, posebno igralište, diskoteka, kino , sa posebnim programima tokom dana i uvečer.

https://www.rixos.com/sungate

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email