Blog

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa 4*

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Hotelski kompleks nalazi se na 2. obali, vlastita plaža udaljena je 500 m. Ležaljke s madracima su besplatne, suncobrani su uključeni. Plaža je mirna, s bijelim pijeskom, ima slamnatih suncobrana, ležaljki, otomana. Padina je plitka, pješčana za djecu. Plaža se čisti svaki dan. Okolo se nalazi ogromna zelena površina s nekoliko golf terena, teniskih terena, malom lijepom lukom.

Opis:

Seabel Alhambra Beach je hotelski kompleks s glavnom zgradom u maurskom stilu i dodatnim bungalovima. Dizajn soba tipično je tuniski, tu je sve što vam treba, redovito čišćenje, zamjena ručnika. Klima uređaj, telefon je dostupan, gotovo da nema interneta. Najbolja opcija je nabaviti lokalnu SIM karticu u zračnoj luci.

Na području postoje 4 izvrsna bazena. Središnja ima glavnu animaciju. Tu je i mali dućan s lijepim cijenama. Tu je vodeni aerobik, dječji klub, a pružaju se i usluge čuvanja djece.

Hrana nije loša, svaki dan ima nešto novo na jelovniku. Za ručak se nudi nekoliko vrsta juha, ukusna riža, razne salate, pizza, uvijek svježe voće. Tamo ni djeca ni odrasli nisu gladni. Ako odete u šetnju do luke, možete posjetiti tematski park, supermarkete, kafiće.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email