Blog

Seven Seas Hotel Life 5*

Seven Seas Hotel Life 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel je smješten u regiji Goynuk, 7km udaljen od Kemera i 45km od aerodroma Antalija.

  • Usluga

Ultra all inclusive – 24h usluga hrane i pića, švedski sto - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, kolači i kafa, čaj, večera, ponićni snack, rani doručak, dijetalni kutak, dječiji kutak i kutak za bebe, snack na plaži od 10:00 - 24:00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka (italijanski i turski). Sva lokalna i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topla pića, Kid`s restoran, sladoled u određenom terminu. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, pića u limenci i flaširana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, energetska pića, A `la Carte riblji restoran, room service.

  • Sadržaj

Glavni restoran u glavnoj zgradi, A `la Carte restorani: riblji, turski i italijanski, barovi u raznim cijelovima hotela. Dodatno se naplaćuje: šoping centar, frizer, doktor, usluga čuvanja djece, room service, vešeraj, PC igre, telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu i sobama.

  • Plaža

Hotelska plaža, pijesak i šljunak. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Privatni paviljoni se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle sa dječijim bazenom, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, rasvjeta teniskih terena, odbojka, pikado, stoni tenis, gimnastika. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, škola ronjenja, masaža, Wellness centar, časovi tenisa, oprema za tenis, bilijar i PC igre. Animacijski program tokom dana i navečer. Specijalni programi za djecu u Kids World - Mini klubu koji ima i poseban dio za bebe (bazen za bebe 35cm dubine, soba za spavanje, kutak za mame, igraona), dio za djecu od 05 - 16 godina (bazen za djecu dubine 60cm, tobogani, lego igraona, play station i PC igre, kino, trampolina...)

https://www.sevenseashotels.com/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email