Blog

SIGNATURE BLUE RESORT 5*

SIGNATURE BLUE RESORT 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Hotel je udaljen 175 km od aerodroma u Bodrumu, nalazi se na samo 5 km od centra Kušadasija. Hotel se sastoji od jedne glavne zgrade sa 12 spratova. Renoviran je 2021. godine. Hotel posjeduje sopstvenu pješčanu plažu, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste.

Sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran na krovu, a la carte restoran, beach snack restoran, lobby i snack bar, spoljašnji bazen, Spa centar, tursko kupatilo, sauna, teretana.
Usluge uz doplatu: tretmani i masaže u Spa centru, usluga pranja veša, sportovi na vodi.

Usluga:
All inclusive.

www.signaturehotels.com

Napomena:
Dobar odnos cijene i kvaliteta, preporuka za parove koji žele kvalitetan smještaj u blizini svih glavnih atrakcija u Kušadasiju.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email