Blog

Spice Hotel & Spa 5*

Spice Hotel & Spa 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel je smješten u regiji Belek 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma.

  • Usluga

Ultra all inclusive – 24 satni servis hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, noćna užina i rani doručak, svježi voćni sok za doručak, sladoled u određeno vrijeme, dijetalni i dječiji bife, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa. Usluga hrane i pića je dostupna 24 sata. Koncept ne uključuje: A la Carte restorani sa prethodnom rezervacijom i uz dodatnu naplatu, uvozni šampanjac, sva flaširana pića, luksuzna pića, room service, svježi voćni sokovi osim za doručak.

  • Sadržaj

Glavni restoran, A la Carte restorani: Kisnish – turska kuhinja, Zeytin – talijanska kuhinja, Keckik – mediteranska kuhinja, Wasabi – azijska kuhinja, Defne VIP restoran. Barovi i dijelovi za užinu/snack u krugu hotelskog kompleksa. Dodatno se naplaćuje: doktor, čuvanje djece, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, šoping centar, vešeraj i hemijska čistionica, rent a car. Wi-Fi konekcija je besplatna u sobama i u hotelu.

  • Plaža

Hotelska privatna pješčana plaža, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima. Privatni paviljoni na plaži i na bazenu se unaprijed rezervišu i posebno plaćaju.

  • Sport i zabava

Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu (poluolimpijski unutrašnji bazen), aqua park sa 7 vodenih tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, odbojkaški i košarkaški tereni. Dodatno se nadoplaćuje: Centar za ljepotu i zdravlje, SPA centar, kuglana, kompjuterske igrice i bilijar, vodeni sportovi, golf tereni. Zabavni programi za odrasle i djecu tokom dana, specijalno show programi navečer. Mini klub sa igralištem za djecu uzrasta 04 – 12 godina.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email