Blog

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel se nalazi u Beleku. Udaljen 30 km od aerodroma u Antaliji.

  • Usluga

Deluxe All Inclusive – doručak na bazi švedskog stola, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, poslijepodnevna užina, večera i kasna užina, dječiji restoran, patiserija, lokalna i uvezana alkoholna i bezalkoholna pića, cijeđena narandža za doručak, sladoled tokom dana na nekoliko lokacija u hotelu, veliki izbor vina u glavnom restoranu, Beach Snack bar od 10:00 – 19:00h. Dodatno se naplaćuje: A La Carte restorani sa predhodnom rezervacijom, Birdie Bar Golf Club ( zatvoren između 01.06. – 31.08.), pića koja nisu na listi poput Premium uvezenih pića, veoma stara vina, room servis.

  • Sadržaj

Glavni restoran na bazi švedskog stola, dječiji bufe, A La Carte restorani: turska, azijska, meksička, italijanska hrana, riba i roštilj, kafići i barovi po cijelom komplexu. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga vešeraja, telefon, fax, igrice, frizer, rent a car, shopping centar. Internet je besplatan.

  • Plaža

Hotelska pješčana plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Privatni paviljoni na plaži se dodatno plaćaju uz predhodnu rezervacjiu.

  • Sport i zabava

Vanjski i unutrašnji bazen za djecu i odrasle, veliki Aqua Park ( sa 10 tobogana za odrasle, 8 tobogana za djecu i 5 za djecu), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, gimnastika, step aerobik, stoni tenis,mini golf, pikado, zračni pištolj, streljaštvo. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, kompijuterske igrice, golf klub i golf kurs, SPA & Welness centar, časovi ronjenja, teniski tereni i privatni časovi. Zabavni programi tokom dana u večeri, muzika uživo, beach party, show grupe iz različitih država, turnirski programi, kino na otvorenom. Mini klub za djecu od 04 – 15 godina sa posebno edukovanim osobljem, organizovani dnevni programi, takmičenja, dječije kino i dječija zabava. Igraonica i kompijuterske igrice se dodatno naplaćuju.

https://deluxe.sueno.com.tr/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email