Blog

Sunny Days El Palacio Resort & Spa.

Sunny Days El Palacio Resort & Spa.

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Položaj: Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, na početku starog dijela Hurgade, Daharu. Udaljen je 3 km od centra Sakale (5 min vožnje) i 9 km od aerodroma.
Hotel je izolovan, kompleks se sastoji od hotela: El palacio i Mirrete.

Plaža: Hotel ima dvije sopstvene plaže, jedna je pješčana u vidu lagune sa postepenim ulaskom u vodu, a druga je sa koralima za ljubitelje snorklinga, preporučuje se specijalna obuća. Korištenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sadržaj: Recepcija, lobi, glavni restoran Mirette, a la carte italijanski restoran Aldante, riblji restoran Orca, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, terrace bar, internet cafe, spoljašnji bazen, dječiji bazen, dječiji klub 4 do 12 god., igralište, frizer, šoping pasaž sa oko 42 prodavnice, doktor na poziv 24h, mini fudbal, sportovi na vodi, teretana, SPA centar (Palma De Mirette), sauna, parno kupatilo, bilijar, skvoš (Palma De Mirette), odbojka na plaži, vaterpolo, animacioni program.

Smještaj: Hotel raspolaže sa 825 soba, 1 kraljevskim apartmanom i 5 executive apartmana. Sve sobe imaju pogled na more, kupatilo sa kadom, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, telefon, SAT TV, elektronski sef, mini frižider, balkon.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluženje).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email