Blog

The Desert Rose Resort 5*

The Desert Rose Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

DESERT ROSE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.

Položaj: 

16km udaljen od centra Hurghade i na samo 15 minuta vožnje od Aerodroma, hotelski kompleks Desert Rose zauzima površinu od oko 300.000m2.

Usluga: 

ALL INCLUSIVE rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje - The Palm Restaurant)  Pored glavnog restoranan hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita-italijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.Doplacuju se : uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.

Plaža: 

Hotel posjeduje pješčanu plaži dugu oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa djecom. Pored glavne plaže u laguni, hotel posjeduje i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio sa koralnim grebenom ( preporučuje se obuća )

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email