Blog

The Laguna A Luxury Collection Resort & Spa 5* Nusa Dua

The Laguna A Luxury Collection Resort & Spa 5* Nusa Dua

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.843 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim  taksama
  • Nusa Dua: 7 noćiHotel i usluga:
    7 noćenja sa doručkom
  • Ubud: 3 noćiHotel i usluga:
    3 noćenja sa doručkom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 - 10 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Pregled

Doživite tropski život na plaži u luksuznom, prostanom kompleksu. Centralni dio zauzima ljepo postavljen bazenski kompleks površine 5000 m².

POLOŽAJ U oblasti Nusa Dua, smješten direktno na finoj pješčanoj plaži. Aerodrom: Denpasar, oko 15 km.

HOTEL Priprada renomiranoj „Luxury Collection” Marriott intenacionalnoj grupi hotela. Gostima su na raspolaganju lobi u balinežanskom stilu, 2 restorana, 1 kafeterija sa delikatesima i 4 bara. Centralni dio ovog luksuznog zdanja predstavlja ogroman kompleks bazena, koji je podjeljen na lagune i kanale raspoređene po prostranom vrtu na preko 5000 m². Između ostalog, tu su i bazen za djecu, vještački postavljen vodopad i ležaljke na plaži i na bazenu. Butik i internet kutak su takođe na raspolaganju. Wi-Fi u cijelom kompleksu. 24 h usluga batlera na zahjev.

SOBE 287. Deluxe Garden View: oko 36 m² uklj. spoljašnji dio, sobe sa podom od tikovine, kamenim ukrasima i autentičnim detaljima nude jedinstvenu balinežansku atmosferu. Sadrže kupatilo/WC, fen, bade mantil/papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na vrt. Deluxe Lagoon View: oko 36 m² uklj. spoljašnji dio, opremljenost kao Deluxe Garden View sa pogledom na lagunu.

Deluxe Studio: oko 48 m² uklj. spoljašnji dio, kao Deluxe Garden View sa odvojenim tušem i integrisanim prostorom za dnevni boravak. Sa pogledom na vrt ili na lagunu. Deluxe Lagoon Access: oko 36 m² uklj. spoljašnji dio, opremljenost kao Deluxe Lagoon View. Dodatno sa direktnim pristupom kristalno čistoj vodi lagune. Executive Suite: oko 60 m² uklj. spoljašnji dio. Ovaj suite raspolaže spavaćom sobom, prostorom za dnevni boravak i dijelom za ručavanje. Sa pogledom na vrt ili na lagunu.

ISHRANA Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunata večera u formi švedskog stola u restoranu „Banyubiru” ili kao obrok sa 3 ganga u restoranu „Arwana”. Uz puni pansion uračunati ručak i večera. SPORT Uračunato: fitnes centar, joga (2x sedmično), stoni tenis, bilijar. Uz doplatu: tenis, nemotorizovani sportovi na vodi. WELLNESS „The Lagoon Spa“ je ekskluzivni spa dio sa velikim izborom tretmana, saunom i prodavnicom kozmetike (uz doplatu).

LINK: https://www.marriott.com/en-us/hotels/dpslc-the-laguna-a-luxury-collection-resort-and-spa-nusa-dua-bali/overview/?scid=f2ae0541-1279-4f24-b197-a979c79310b0

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email