Blog

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort 5*

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.734 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim taksama
    7 punih pansiona / All Inclusive
  • Transfer: aerodrom-hotel-aerodrom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

VODIČ - ZANZIBAR

Zanzibar je okružen Indijskim okeanom, nedaleko od istočne obale Afrike, na samo 6 stepeni sjeverno od Ekvatora.Zanzibar je dio države Tanzanije. Vjeruje se da su prije 4.000 godina Zanzibar prvi naselili Bantu crnci pa je tako i dobio ime, jer u prevodu Zanzibar znači - zemlja crnaca. Blizu Zanzibara se nalaze Sejšeli i Mauricijus, a malo dalje na jugu i Madagaskar. Sastoji se od nekoliko ostrva od kojih su najveća Unguja i Pemba. Unguja je veće ostrvo i u svakodnevnom životu svi ga nazivaju Zanzibar i na ovom ostrvu se nalazi i glavni grad Zanzibara - Zanzibar City, nekadašnji poznati hstorijski grad - Stountown (Stone Town).

Pregled

Plaža:

Plaža je mala, prekrivena bijelim pijeskom i okružena gustom vegetacijom. Gotovo je pusto i savršeno čisto.

Opis:

Hotel s pogledom na lagunu, smješten 27 km od Zanzibara. Ima malu, ali vrlo zelenu površinu, prekrivenu palmama, čempresima i crnogoricom. Za goste postoji botanički vrt sa svim biljkama otoka. Dom je mnogim egzotičnim leptirima i najljepšim pticama na svijetu.
Gosti su smješteni u udobnim vilama s namještenim terasama, daleko jedna od druge. Neke od soba nalaze se tik uz okean, ostatak smještaja okružen je prašumama i vrtnim biljem. Svaka kuća sadrži nekoliko prostranih soba, uređeno dvorište s udobnim namještajem, ogromnim krevetima i televizorima sa širokim ekranom.
Doručak, ručak i večera poslužuju se a la carte. Goste mazimo svježim sokovima, svježom ribom, plodovima mora i ukusnim slasticama. Alkohol je također na razini - nude najbolje marke šampanjca, viskija, vina i pripremaju nevjerojatne tropske koktele.
Hotel ima bazen, SPA centar, jacuzzi, lounge bar. Gosti mogu računati na besplatnu uslugu prijevoza, 24-satnu uslugu, brzo rješenje za sve probleme.
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort vrhunski je hotel na prvoj liniji plaže, utjelovljujući udobnost i dobru uslugu.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email