Blog

Turističko naselje Adriatiq Resort Fontana 2*/4*, otok Hvar

Turističko naselje Adriatiq Resort Fontana 2*/4*, otok Hvar

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Resort Fontana je smješten na padini borove šume u blizini mora, 500 m od centra Jelse. Prelijepi krajolik, umjerena klima, brojni kulturni i povijesni spomenici, lijepe plaže i mnogo kafića pozivaju vas da posjetite Jelsu. Resort se sastoji od manjih paviljona i 333 smještajne jedinice. Svi apartmani i sobe nude savršenu priliku za opuštanje i jedinstveni pogled. U glavnoj zgradi se nalazi restoran, 2 bazena sa morskom vodom od kojih je jedan za djecu, pool bar, dvorana za fitness i Taverna (snack bar). Recepcija je zajednička za cijeli resort, te se nalazi na vrhu brda u blizini glavne ceste.

Ponuda u naselju: naselje je paviljonskog tipa, stepenaste gradnje, recepcija (nalazi se na vrhu – ima dosta stepenica), u centralnoj zgradi pored mora nalazi se restoran koji je djelomično renoviran u 2022 g., bar, fitness, snack bar (12.00-17.00 sati, srpanj i kolovoz), vanjski bazen s morskom vodom za djecu i odrasle, pool bar (08.00-23.00 sati), ležaljke na bazenu, animacija za djecu, sportski sadržaji, Wi-Fi (besplatno), parkiralište (besplatno za agencijske goste iznad naselja; u naselju je zabranjeno prometovanje vozila – mogućnost prijevoza prtljage hotelskim vozilom ovisno o raspoloživosti); dječji krevetić uz doplatu na recepciji (uz prethodnu rezervaciju)

Plaža: stjenovita , djelom betonirana, šljunčana.

 

Hotel Fontana Resort :

Comfort sobe 2*: nalaze se u malim paviljonima, a okružene su borovima. Sve su sobe na morskoj strani i imaju satelitsku televiziju, francuski balkon ili terasu, direktnu telefonsku liniju i ventilator. Sobe su dvokrevetne s mogućnošću dodatnoga ležaja ili krevetića za bebe (na upit i uz dodatnu naplatu). Sobe sadrže: kupaonicu s tušem, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, ventilator, terasa (uz nadoplatu).
Classic sobe 2*: nalaze u tri zgrade po imenu: Maestral, Burin i Levanat. Sve sobe su na morskoj strani i imaju balkon ili terasu, kupatilo, satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju i ventilator. Sobe su dvokrevetne s mogućnošću dodatnoga ležaja ili krevetića za bebe (na upit i uz dodatnu naplatu). Uz nadoplatu na recepciji može se dobiti i mali frižider (8 € po danu). Soba sadrži: balkon ili terasu, kupaonicu s tušem, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, ventilator.
Comfort Studio Apartman 2*: za 3 osobe smješteni na morskoj strani u malim paviljonima u blizini plaže, imaju balkon ili terasu i mini-kuhinju. Apartmani sadrže: mini kuhinju, kupaonu, balkon ili terasu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, ventilator
Vintage Apartman 2*, 1/2+2: za 4 osobe smješteni na morskoj strani u malim paviljonima u blizini plaže imaju prostrani dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, kuhinju s blagovaonicom i balkon ili terasu. Idealni su za obitelji ili male grupe do 4 osobe. Apartmani sadrže: kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, kupaonu, balkon ili terasu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, ventilator
Vintage Apartman 2*, 1/4+2: dvoetažni apartmani za 6 osoba smješteni na morskoj strani, u malim paviljonima u blizini plaže. Svi imaju terasu i balkon, kuhinju, blagovaonicu, kupaonu i pomoćni WC te udoban dnevni boravak s kaučom na razvlačenje. Dvije sobe i kupaonica pružaju potpunu udobnost za obitelj ili male grupe do 6 osoba. Apartmani sadrže: kuhinju i blagovaonicu, dnevni boravak, balkon i terasu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, ventilator, dodatni WC
Deluxe studio 4*: studio, kuhinja, kupaonica s toaletom, loggia, bračni krevet 160×200, 37 m². Broj gostiju: 2 osobe
Deluxe apartment suite 4*, 1/2+2: 1 spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica s toaletom + dodatni wc, loggia, bračni krevet 180×200, sofa krevet, 68 m². Broj gostiju: 2 – 4 osoba.
Deluxe apartment suite 4*, 1/4+2: 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i dodatni wc, loggia, bračni krevet 160×200, razdvojeni kreveti, sofa krevet, 71 m² Broj gostiju : 4-6 osoba.

Prehrana: buffet doručak i večera (za sobe); mogućnost doplate za prehranu za apartmane u terminima boravka od 2.6.-23.9.2023.

Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 

Uključeno u cijenu: korištenje dva vanjska bazena s morskom vodom i ležaljkama uz bazen, korištenje dvorane za fitnes (ograničena upotreba opreme), besplatni wi-fi.
Popusti
: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe do 12 godina; drugo dijete (na ležaju sa roditeljima) 2-6 godina 50% popusta – NA UPIT; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 20%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 12 godina 10%.
Napomena: besplatan storno (otkaz) rezervacije do 15 dana prije početka usluge.

 

Napomena: comfort apartmani počinju s radom 20.5. i zatvaraju se 23.9.2023.
Uključeno u cijenu: 
najam apartmana, korištenje dva vanjska bazena sa morskom vodom i ležaljkama uz bazen, korištenje fitness sobe, besplatan WI-FI.
Doplate (dnevno):
 za doručak za odrasle osobe 12 €/90,41 kn, za doručak za djecu od 3 do 12 godina 7 €/52,74 kn, za polupansion za odrasle osobe 25 €/188,37 kn, za polupansion za djecu od 3 do 12 godina 16 €/120,55 kn.
Napomena: besplatan storno (otkaz) rezervacije do 15 dana prije početka usluge.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email