Blog

Turističko naselje Alem 2* , Baško Polje

Turističko naselje Alem 2* , Baško Polje

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Opis: Hotel i depandanse Alem nalaze se u gustoj borovoj šumi, neposredno uz more,  uz šetnicu koja vodi do Baškog Polja.

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran, restoran na plaži, samoposluga, prodavaonica kruha i peciva; tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište, besplatan parking za goste hotela, kućni ljubimci dopušteni uz doplatu od 15 € (113,02 kn) dnevno na recepciji hotela (uz prethodnu najavu)

Plaža: šljunčana, ispred hotela

Sobe: renovirane sobe tijekom 2020-te (u hotelu kupaonice nisu renovirane, a u depandansi su i kupaonice renovirane, sobe nemaju klimu, sve sobe (u hotelu i u depandansama) imaju balkon, obiteljske sobe u hotelu imaju dvije sobe (dva bračna ležaja – mogućnost odvajanja + treći pomoćni na izvlačenje); economy sobe su manje kvadrature od standard soba

Prehrana: buffet doručak i večera – u cijenu polupansiona uključeno neograničeno piće uz večeru (sok, pivo, voda, vino)

Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Popusti:
BESPLATNO
 za dijete do 3 godine bez ležaja.
BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za drugo dijete od 3 do 6 godina na ležaju s roditeljima (bez mogućnosti reklamacije na komfor); 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Uključeno u cijenu: piće uz večeru (voda, vino, pivo, bezalkoholna pića).
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn (1,33 €) po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2023., a 7 kn (0,93 €) u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email