Blog

Ulysse Djerba Thalasso & SPA

Ulysse Djerba Thalasso & SPA

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Pješčana plaža nalazi se na pješačkoj udaljenosti od hotela, samo nekoliko metara. Gostima hotela besplatni su ručnici za plažu. Obala je opremljena svime potrebnim za ugodan boravak: ležaljkama i suncobranima, tušem, WC -om, barovima i trgovinama.

Opis:

Hotel Ulysse Palace sa vlastitom plažom mjesto je na kojem sanjate da sjedite na poslu vrućeg ljetnog dana ili gledate kroz prozor i vidite snježni krajolik svog rodnog grada. Mir i tišina, bujno zelenilo i vitke palme, rajska plaža s sitnim pijeskom - sve je to o palači TUI Sensimar Ulysse koja je otvorena za goste tijekom cijele godine. Nekoliko bazena na teritoriju hotela ne dopuštaju vam da propustite niti jedan dan odmora - možete se sunčati i kupati, čak i ako je more olujno. Pripremite se za fantastičan ručak, razne autentične doručke i večere s internacionalnim jelima i svježe skuhanim tuniskim gurmanskim remek -djelima.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email