Blog

Yasmin Bodrum Resort 5*

Yasmin Bodrum Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

 • YASMIN BODRUM RESORT 5* Hotel je udaljen 3km od Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel je otvoren 2004.godine. Renoviran 2022.godine.
  • Položaj

  Hotel je udaljen 3km od naselja Gumusluka, dok je 5km udaljenost od Turgutreis. Udaljenost od centra Bodruma je 20km i 50km od aerodroma Milas u Bodrumu. Udaljenost od grada Izmira je 250km i Mugla 111km.

  • Usluga

  Ultra All Inclusive - Pri dolasku u hotel gosti imaju piće dobrodošlice. Glavni restoran "Myndos" je na bazi švedskog stola - doručak, ručak, večera i snack bar. U toku dana gosti hotela imaju na raspolaganju Central Snack bar i restoran u periodu 12:00 - 18:00h, dok je Sultan Snack bar i restoran na raspolaganju 12:00h - 17:00h. U određenom periodu sladoled i tradicionalno pecivo. Hotel ima još na raspolaganju: slastičarna, A `la Carte restorani moguće rezervisati za 6 minimalno noćenja i uz prethodnu rezervaciju.

  • Sadržaj

  Lobby bar, Caffe Corner, Arena Pool bar, Central Snack bar, Sultan Snack bar. Lokalna i odabrana uvozna pića se služe u svim barovima. Svježe cijeđeni sokovi se dodatno naplaćuju. Mini bar se nadopunjuje dnevno sa 2 flaše vode i bezalkoholnim pićima. A `la Carte restorani: The Oceania restoran - riblji i morska kuhinja, Sultan restoran -turska kuhinja, La Perla restoran - italijanska kuhinja. Ela Lounge - internacionalna kuhinja. Dodatno se nadoplaćuje: telefon, vešeraj, frizer. doktor, šoping, rent a car, 24h room servis i spa centar. WI- FI je besplatan u lobiju hotela glavne zgrade. Hotel posjeduje i salu za sastanke sa opremom.

  • Plaža

  Hotel se nalazi direktno na pješčanoj plaži. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni.

  • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email