Blog

Zanzi Resort 5*

Zanzi Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.734 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim taksama
    7 punih pansiona / All Inclusive
  • Transfer: aerodrom-hotel-aerodrom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

VODIČ - ZANZIBAR

Zanzibar je okružen Indijskim okeanom, nedaleko od istočne obale Afrike, na samo 6 stepeni sjeverno od Ekvatora.Zanzibar je dio države Tanzanije. Vjeruje se da su prije 4.000 godina Zanzibar prvi naselili Bantu crnci pa je tako i dobio ime, jer u prevodu Zanzibar znači - zemlja crnaca. Blizu Zanzibara se nalaze Sejšeli i Mauricijus, a malo dalje na jugu i Madagaskar. Sastoji se od nekoliko ostrva od kojih su najveća Unguja i Pemba. Unguja je veće ostrvo i u svakodnevnom životu svi ga nazivaju Zanzibar i na ovom ostrvu se nalazi i glavni grad Zanzibara - Zanzibar City, nekadašnji poznati hstorijski grad - Stountown (Stone Town).

Pregled

Plaža:

Plaža je velika, lijepa, napuštena. Voda je svijetloplava, površina i dno su mekani, dubina je glatka. Odijela za odmor s djecom.

Opis:

Hotel na Indijskom oceanu, okružen vodom i prašumom. Sastoji se od nekoliko vila smještenih u prilično i zapanjujuće lijepoj divljini. Ogromna je zelena površina i minimalan broj turista. Nema uopće stranaca.
Gosti su smješteni u prostranim kućama s privatnim plažama i bazenima, namještenom terasom i bujnim vrtovima. Stanovanje je jednostavno, ali ukusno. Opremljen je sefovima, satelitskom televizijom, luksuznim krevetima, moćnom klimom, panoramskim prozorima s pogledom na ocean. Sav namještaj i kućanski aparati blistaju novošću.
Doručak, ručak i večera poslužuju se neposredno na plaži, u sobi, u restoranu ili na bilo kojem drugom mjestu koje se gostima sviđa. Hotel ima menadžere zabave. Organiziraju jahanje, vožnju kanuom, biciklizam, izlete automobilom, ronjenje, ribolov, jedrenje na dasci i druge aktivnosti. Za djecu postoji dječji klub, animacijski timovi, dadilje. Hotel također ima SPA centar s kozmetičkim i masažnim tretmanima, teretanu, restoran i lounge bar.
Jelovnik hotela mijenja se svaki tjedan. Prilagođava se željama gostiju. Postoje opcije za hranu za vegane, sirovokrmce i druge ljude s posebnim ukusom.
Zanzi Resort je plaža na prvoj liniji mora, koju ni pod kojim uvjetima ne želite napustiti ...

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email